FASHION GURU:

Je li ona obraćala pažnju kad se odijevala?

13.11.2014 u 13:42

Bionic
Reading

Lijepa Anita Dujić Veljača zaista rijetko griješi kad je moda u pitanju i sve joj dobro stoji. No ovaj put kao da se malo žurila stići na jedno od događanja i pritom je nabacila na sebe prvo što joj je palo pod ruku, primijetio je Guru

'Zgodna Anita stvarno brije na modu i to radi s velikim guštom i ljubavi te rijetko kada, mogao bih reći skoro pa nikada, fula, tako da definitivno ulazi na moju godišnju listu najbolje odjevenih, ali ovaj put nije briljirala', morao je kapitulirati Guru koji redovito hvali Anitin modni izričaj.

Spajanje različitih odjevnih komada ovaj put nije prošlo najsretnije, ali simpatičnoj Aniti ovakav gaf lako će oprostiti jer zaista rijetko kad pogriješi. Mjesto na godišnjoj listi najbolje odjevenih već joj je osigurano.

'Pokušaj da ljetnu haljinu pretvori u zimsku nije baš prošao najbolje. Majica ispod haljine i neka suknja ili hlače bili bi dovoljni, ali ona voli haljine. Tako je Anita umjesto hlača stavila omiljeni komad i pogriješila. Remen s resama je cool, samo nije na ove cipele. Izgleda kao da se žurila i nije obraćala pažnju kada se odijevala', zaključio je Guru.