LJEPOTICA SA STILOM

Je li ona nova holivudska modna ikona?

07.03.2016 u 11:40

  • +4

Modni stil Dakote Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Glumica Dakota Johnson uz pomoć stilistice Kate Young s vremenom je postala zvijezda sklona modnim rizicima i eksperimentiranjima koji rade u njezinu korist

Nizanjem besprijekornih izgleda, Dakota Johnson postala je modna sila na koju se može računati. Ova činjenica nimalo ne čudi ako uzmemo u obzir da je njezina majka glumica Melanie Griffith, a baka klasična ikona stila i Hitchcockova zvijezda Tippi Hedren. No dok njezina obitelj utjelovljuje stari holivudski šik, Dakota prema modi prilazi nešto modernijim pristupom.

Daleko najveću pažnju javnosti Dakota dobiva pojavljivanjima na crvenim tepisima mudro odabirući haljine s kojima se potpuno izdvaja od ostalih zvjezdanih uzvanica. Za pojavljivanje na dodjeli nagrada BAFTA odlučila se za crvenu Diorovu haljinu čija se jednostavna silueta s volanima pokazala dobitnom. U povodu promocije svog novog filma 'How To Be Single' također je nosila zanimljive kreacije, od kojih se najviše istaknula zlatna haljina Marca Jacobsau kojoj je zablistala na londonskoj premijeri filma.

Dakotu se često može vidjeti u uzbudljivim, vintage inspiriranim komadima, a zahvaljujući spremnosti za zabavljanje s visokom modom, mnogi je vide kao novu modnu ikonu u svijetu zvjezdanih glumica.

Po pitanju casual izgleda u posljednje vrijeme često je se može vidjeti u haljinama zanimljiva printa koje sežu do koljena, u kombinaciji s elegantnim vunenim i krznenim kaputima. Kada pokušava napraviti odmak od haljina, tada često odabire skinny model traperica ili trendovske hlače visoka struka i širih nogavica u kombinaciji s elegantnim vestama ili bluzama. Po svemu sudeći, njezina modna formula za svakodnevna pojavljivanja sastoji se od spajanja klasičnih komada s trendovskim koji joj daruju sofisticiran i elegantan izgled.

Zahvaljujući ulozi u filmu '50 nijansi sive' koja ju je vinula u zvjezdane visine, Dakota odlučno radi na misiji pokoravanja Hollywooda kako s glumačkog tako i s modnog aspekta.

416174,415700,413039,401192