VELIKI ZAOKRET

Je li napokon odzvonilo tenisicama? Evo što svi nose umjesto njih

01.03.2019 u 15:15

Bionic
Reading

Takozvanom athleisure trendu koji nekoliko sezona uzastopno vlada modnom scenom, čini se, napokon je odzvonilo

Milanski tjedan mode na kojem su revije renomiranih dizajnerskih imena iz prvih redova pratile neke od najutjecajnijih zvijezda ulične mode odlučile su okrenuti ploču polako se oprostivši od omiljenih tenisica.

Prošle sezone svaka osma od deset street style zvijezda na milanskim ulicama u sklopu tjedna mode mogla se ugledati u tenisicima, no ovaj put ova udobna i nezaobilazna obuća postala je neočekivano odsutna.

  • +18
Street style na Milanskom tjednu mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako tenisice nikad neće izaći iz mode, sređivanje trenutno doživljava pravu modnu renesansu, a ona je najvidljivija po pitanju obuće koja sve češće uključuje modele poput cipela i sandala s visokom petom.

Ako poput mnogih zaljubljenica u modu i sami ne možete odoljeti paru klasičnih bijelih tenisica poput kultnog Adidasovog modela Stan Smith, ova proljetna sezona idealno je vrijeme da ih zamijenite s bijelim modelima cipela koje su preplavile police trgovina i Instagram profile zvijezda ulične mode.

  • +12
Minimalističke sandale s tankim remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Poželite li ove sezone uskočiti u obuću s potpeticom, a da pritom ne žrtvujete udobnost, idealan odabir su cipele sa stabilnom blok ili minijaturnom kitten petom koje izgledaju podjednako elegantno i šik kao njihove visoke inačice.