SEKSI ROSIE

Je li moguće da su nju ismijavali zbog izgleda?

11.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

S licem bez i jedne nepravilnosti, punih sjajnih usana, prodornog pogleda, duge kose i vitkoga stasa, model Rosie Huntington-Whiteley mnogima je uzor i inspiracija, a mnogi, poput engleskog glumca Jasona Stathama, ne mogu skinuti pogled s ove zavodljive Britanke

Glumica i model Rosie Huntington-Whiteley prije 25 godina rođena je u engleskom gradu Plymouthu, a javnosti je najpoznatija kao jedna od rasnih anđelica Victoria's Secreta, zaštitno lice Burberryja te po ulozi Carly Spencer u trećem nastavku 'Transformera' - 'Dark of the Moon'. Za vrijeme školovanja Rosie je bila jako sramežljiva te se često nalazila na tapeti ruganja klinaca iz škole koji su je nerijetko ismijavali zbog dugačkog prezimena, nerazvijenih grudi te punih usana, koji su se kasnije u modnome svijetu, zajedno s savršenim mjerama 84-61-86 i visinom od 175 centimetara, pokazali kao dobitna kombinacija u modnome svijetu.

Modom se Rosie počela baviti vrlo rano, a prvu reklamu snimila je sa 16 godina za brend Levi's. Roseinina karijera 2006. godine počinje se vrtoglavo razvijati pa tako stupa u prve redovite bajnih Victorijinih anđelica, a u seksi donjem rublju pistom se prvi put prošetala 2006. godine u Los Angelesu.

Međutim, široj javnosti i modnome svijetu lijepa Rosie ostala je poprilična nepoznanica sve do 2008. godine kada je snimila modnu kampanju za Burberry te doslovce osvojila sve oko sebe. Nakon te kampanje uslijedile su naslovnice prestižnih modnih magazina poput Voguea i Ellea, GQ, Harper's Bazaara i ostalih. Uz snimljene reklame za brendove poput Miss Sixty, Agent Provocateur, Monsoon, VS Online... Rosie je ostala istinska Burberryjeva muza, a modni fotograf John Rankin Waddell čak je i cijelu jednu knjigu fotografija naziva 'Ten times Rosie' posvetio ovoj lijepoj Britanki.

Slavni fotograf smatra da je upravo Rosie model 21. stoljeća koji u modu unosi raznolikost. 'Dugo vremena smo tražili mršavu, sitnu, a opet snažnu djevojku, a Rosie je model trenutka, ali i glumica trenutka. Ona će definitivno postići još jako puno toga', kazao je Rankin za Rosie, koju naziva i istinskom engleskom ružom.

Rosie se 2011. godine na listi magazina Maxim našla na listi top najzgodnijih stotinu manekenki, a u istraživanju magazina FHM našla se na prvom mjestu liste 'Najseksi žene na svijetu'. Na listi 'The Money Girls' stranice models.com, Rosie je zauzela 15. mjesto, a i sam Elle ju je proglasio modnom ikonom.

Lijepa Rosie 2010. godine uplovila je i u filmske vode te preuzela mjesto slavne Megan Fox i postala seksi transformerica u trećem nastavku filma o transformerima 'Dark of the Moon'. I dok su je neki kao glumicu samo hvalili, drugima baš i nije bila toliko draga, no to Rosie nije zaustavilo pa je nedavno dobila i ulogu u filmu 'Mad Max: Fury Road' koji u kina stiže sljedeće godine.

Što se tiče ljubavnog života, lijepu Rosie nije lako osvojiti, a to je do sada za rukom pošlo samo trojci muškaraca. Od 2007. pa do 2009. godine Rosie je bila u vezi s Tyroneom Woodom, sinom Ronnieja Wooda, a nakon toga prepustila se kratkotrajnoj vezi s glumcem Oliverom Martinezom. Početkom 2010. engleski glumac Jason Statham pao je na njezin šarm, a par je nerazdvojan već gotovo dvije godine.