IZAZOVNO IZDANJE PJEVAČICE

Je li Ciara uopće obukla išta ispod haljine?

11.02.2011 u 19:42

Bionic
Reading

Mlada r&b pjevačica Ciara očito je svjesna da ima što pokazati, pa se toga ni ne srami. U četvrtak navečer je na dobrotvornom koncertu u Los Angelesu u potpunosti zaokupila pažnju medija i fotografa, a sve zahvaljujući pripijenoj haljini ispod koje, kako se činilo, nije nosila ništa

25-godišnja r&b pjevačica Ciara, koja se proslavila već svojim prvim singlom 'Goodies' 2004. godine, iznenadila je sve svojim modnim odabirom na dobrotvornom koncertu Peapod u Los Angelesu u četvrtak.

Seksi pripijena haljina boje čokolade savršeno je isticala njezine obline, a zbog velikih izreza na prsima, leđima i bokovima bilo je jasno da ispod ne nosi donje rublje.

Haljina je bila toliko izazovna da Ciari nisu bili potrebni nikakvi modni dodaci te je zahvaljujući njoj pokupila svu pažnju fotografa i medija.

Dok na račun izgleda osvaja žute stranice američkih medija, karijera joj ne ide toliko sjajno. Njezin najnoviji album 'Basic Instinct', izdan s nekoliko tjedan zakašnjenja, trenutno je među najslabije prodavanima u Americi. Još prije dvije godine surađivala je s Justinom Timberlakeom na pjesmi 'Love, Sex, Magic' zahvaljujući čemu je bila nominirana za nagradu Grammy.