ZBOG NOVE LJUBAVI

Je li britanski princ ostavio fatalnu Hrvaticu?

04.07.2014 u 18:43

Bionic
Reading

Princ Andrew zbilja ima svoj tip žene, komentirao je Daily Mail pojavljivanje princa u Royal Ascotu, u društvu lijepe kanadske manekenke Dare Tomanovich

Naime, iako su mediji pisali da je princ Andrew u vezi s Monikom Jakišić, javno pojavljivanje s drugom ljepoticom moglo bi značiti kraj veze s princa i lijepe Hrvatice.


Manekenka Monika bila je neko vrijeme u vezi s vojvodom od Yorka Andrewom, petim u redu za nasljedstvo britanskog trona. Princa Andrewa u veljači su povezivali s Monikom Jakišić, 34 godišnjom‘hrvatskom senzacijom’, koja je izlazila s Georgeom Clooneyjem, pišeDaily Mail. Kada je Jakišić ubrzo nakon toga na Twitteru objavila fotografijusa zaručničkim prstenom na ruci, Buckinghamska palača morala jedemantirati zaruke.

No sada je 54-godišnji princ viđen u društvu Dare Tomanovich, kanadske manekenke koja je svojedobno bila i model za donje rublje. Dara je nosila revije Chloe, slikala se za Vogue, a iz njezine su matične agencije poručili da ne žele komentirati njezin privatni život.