DRASTIČNA PROMJENA

Jasmin Stavros čisti WC i mete podove u Italiji

01.03.2013 u 09:59

Bionic
Reading

Jasmin Stavros gaže i koncerte zamijenio je radom za oboljelu djecu u jednom talijanskom prihvatilištu pod okriljem Crkve

Pjevač Jasmin Stavros trenutačno ne brine o svojim nastupima i glazbi, već je odlučio otići na duhovnu obnovu, poraditi na sebi, ali i pomoći drugima. U intervjuu za prilog Studio Jutarnjeg lista, pjevač je kazao kako inače odlazi na duhovne obnove koje traju po tjedan dana, a sada se odlučio za nešto drastičniju promjenu.

'Ovdje radim stvari koje inače vjerojatno nikad ne bih radio. WC doma inače ne čistim, ali ovdje je to za mene najnormalniji dio radnih obaveza. Čistim, metem podove, radim ostale fizičke poslove kao što je prenošenje stvari u centru. Evo, danas sam trebao očistiti jednu prostoriju od 150 kvadrata i nisam je samo počistio, već polizao', objasnio je Stavros i dodao kako mu je u centru cijeli dan organiziran, nema televizije, a pomaže djeci koja uglavnom boluju od leukemije i ostalih teških bolesti.

Stavros kaže kako mu najveću podršku kao uvijek daje obitelj, a oni koji misle da je 'puka', ne zanimaju ga. Iz braka sa suprugom Žarkom ima dva sina, Milu i Krešu, a priznaje da mu je Krešo svojevrsni ljubimac budući da je teško bolestan te je posljednjih godina bio podvrgnut desecima operacija.