NOVI STARI TREND

Jakne koje će osvježiti i najdosadniji outfit

16.09.2016 u 09:52

  • +4

Traper jakne sa zakrpama

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Sudeći prema prizorima na njujorškom Tjednu mode, traper jakne prekrivene zašivenim ili izglačanim zakrpama ove sezone modni su must-have

Nadolazeći jesenski trendovi svakim danom sve su uočljiviji, a novo izdanje njujorškog Tjedna mode poslužilo je kao dodatna potvrda jesenskih modnih predviđanja.

U moru trendovskih detalja sezone posebno se ističe jedan koji će ozbiljno pomrsiti račune vladajućoj politici modnog minimalizma.

Riječ je o šarenim zakrpama bez kojih su traper komadi nekoć bili nezamislivi, a ove jeseni vraćaju se u velikom stilu. Za povratak trenda traper komada ukrašenih zakrpama mnogi vide krivca u kreativnom direktoru modne kuće GucciAlessandru Micheleu čije kreacije vrve vezenim detaljima i neizostavnim zakrpama.

Da je uistinu riječ o velikom jesenskom trendu, nedavno je potvrdila slavna trendseterica i model Gigi Hadid prošetavši se ulicama New Yorka u predimenzioniranoj traper jakni ukrašenoj crno-bijelim zakrpama.

Doći do trendovske traper jakne prekrivene zakrpama nikad nije bilo lakše, o čemu dovoljno govori aktualna ponuda u dućanima. No više od kupnje gotove jakne veseli činjenica da na tržištu postoje zakrpe koje možete sami zalijepiti na traper jaknu u par poteza glačalom. Osim što ćete upuštanjem u mali projekt ručnog rada uštedjeti novac, također ste u mogućnosti napraviti jedinstvenu traper jaknu ukrašenu trendi detaljem.

Some of our current patches! New ones are on their way! Shop below! ☟❤ www.etsy.com/shop/sheslostcontrolbrand

Fotografiju objavljuje She's Lost Control Brand (@slcbrand)