BAJKERSKOG ŠARMA

Jakna koja je postala novi modni klasik osvojila i slavnu Cindy Crawford

13.12.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Najpoznatija manekenka 90-ih, Cindy Crawford trenutno boravi u New Yorku, a na gradskim ulicama u neposrednoj blizini stana svoje 18- godišnje kćeri ponosno je prošetala u jakni kojoj posljednjih sezona popularnost ne jenjava

Unazad nekoliko godina bajkerske jakne postale su neizbježan dio basic garderobe, a zahvaljujući ogromnoj popularnosti jakne Velocite s potpisom švedskog brenda Acne Studios, modeli ukrašeni krznenom podstavom postali su novi modni klasik, o čemu dovoljno svjedoči ponuda na policama trgovina i prizori na gradskim ulicama.

Modelima kožnih jakni ukrašenih krznenom podstavom, po svemu sudeći ne može odoljeti ni američki supermodel 90-ih, Cindy Crawford.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U šetnji ulicama njujorške gradske četvrti SoHo, Cindy je prošetala u mornarski plavom modelu sa smeđim detaljima i crnom krznenom podstavom, kombiniravši ga uz klasične komade u znaku prugaste veste, traperica i crnih gležnjača u špic.

Poput brojnih slavnih dama i trendseterica Cindy je odabrala model s potpisom švedskog brenda Acne Studios, a njegova crna inačica u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 18 tisuća kuna.  

Stopama legendarnog supermodela 90-ih posljednjih godina odlučila je koračati njezina 18- godišnja kćer Kaia Gerber koju je Cindy odlučila posjetiti u New Yorku nakon susreta s kolegicom s modnih pisti, 50- godišnjim danskim supermodelom, Helenom Christensen.