MODNA KLASIČARKA

Jadranka Sloković je totalno šik u svakoj situaciji

18.07.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Jadranka Sloković jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin je modni stil sofisticiran, klasičan i vrlo chic

Naša najeksponiranija odvjetnica na glasu je kao dama s puno stila, što potvrđuju i njezina briljantna modna izdanja.

  • +2
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Jadranka Sloković je u jednoj takvoj odjevnoj kombinaciji plijenila poglede prilikom dolaska na Županijski sud u Zagrebu, gdje se održavalo pripremno ročište u predmetu INA-MOL, u kojem su optuženi Ivo Sanader i Zsolt Tamas Hernadi.

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Gospođa Sloković obožava klasičnu kombinaciju crne i bijele, dokazavši i ovoga puta kako se radi o stajlingu kojim zbilja nikad ne možete pogriješiti.

Bijelu košulju voluminoznih rukava, obogaćenu trendi ukrasnim trakama, mudro je uparila s crnim hlačama cigareta kroja nešto kraćih nogavica.

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Da je itekako svjesna toga koliko su modni detalji važan segment svakog stajlinga, Jadranka Sloković je pokazala efektnom velikom crnom torbom koja nije samo praktična za svaku poslovnu ženu, već je i moćan modni detalj.

A da je upućena u modne trendove, u što nismo ni sumnjali, dokazale su i ovosezonske must have natikače, tzv. mule, savršene za ljetne gradske šetnje. Crveni lak, moderni bob s laganim valovima i velike sunčane naočale zaokružili su fantastičan dnevni look naše najpoznatije odvjetnice, koju je i naš modni kritičar i stilist Fashion Guru u svojoj najnovijoj godišnjoj listi uvrstio među najbolje odjevene dame u Hrvatskoj.