TEORIJE ZAVJERE NA DJELU

Jackson snimljen kako izlazi iz pogrebnih kola?

26.08.2009 u 11:41

Bionic
Reading

Tako barem tvrdi vlasnik kamere kojom je snimio navodno živog Michaela Jacksona kako u podzemnoj garaži izlazi iz pogrebnih kola i brzo ulazi u obližnju zgradu

Teorije da je Michael Jackson lažirao smrt nisu nove. Dapače, već sada postoji čitav niz 'dokaza' Michaelove prisutnosti među živima, a dodatnu potvrdu oni koji ne žele vjerovati u smrt kralja popa vide u činjenici da nigdje nije izloženo njegovo tijelo. Također, pogreb je bio daleko od očiju javnosti te nijedna 'slučajno usnimljena' fotografija nije procurila u medije. Poznajući upornost paparazza, sigurno bi se barem jedan našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Video sa siluetom nalik Michaelovoj dodatno će razigrati maštu onih koji ne žele vjerovati u njegovu smrt. A da ih je puno, govori i činjenica da postoje internetske stranice čiji jedini cilj je dokazati da je kralj živ. Baš kao što se i dan danas, 38 godina nakon smrti Jima Morrisona pojavljuju fotografije živog i ostarjelog pjevača grupe The Doors, tako i s Michaelovom fizičkom smrću neće stati njegov život i sigurni smo da će se i za dvadesetak godina u medijima pojavljivati zamućene fotografije silueta 'ostarjelog Jackoa'.

Je li Michael Jackson uistinu živ, pogledajte u videoprilogu u nastavku: