AH, TA MODA

Izvolite jedan totalno vrući komad za jesen

24.09.2013 u 16:39

  • +17

Jesen 2013. – suknje A kroja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Montaža/tportal

Bionic
Reading

Eh, da, davno su prošla vremena čedne ženstvenosti koja se slavila u pedesetima... ali jedan trend iz tog doba vratio nam se u velikom stilu – suknje A kroja

Stegnute pasicom točno u struku, tamo gdje je žensko tijelo najtanje, suknje A kroja laskaju svakoj ženi. Pozdravite ih stoga, jer doista nema te građe kojoj ne bi pristajale, a totalni su hit ove jeseni i pronaći ćete ih u svim dućanima.

Ne brinite oko toga hoće li vam proširiti bokove ili vam vizualno oduzeti na visini, bitno je samo iskopati pravi model i dužinu. Ako imate šire bokove, neka vaša suknjica bude glatka i strogo u A, bez nabora i faldica. Nemate li naglašene bokove te ih želite istaknuti, harmonika nabori su totalni hit i svakako ih nosite. Dok si visoke i vitke dame mogu priuštiti najtrendi dužinu do ispod koljena, one nešto niže izgledat će bolje u suknjicama do iznad koljena.

Ove suknje često dolaze s cvjetnim motivima, s jeseni u nešto zagasitijim tonovima. Mogu se nositi uz bluzice utaknute u njih, koje su također veliki hit, a i kraći su sakoi kao stvoreni uz ovaj komad odjeće.

Uz njih idu i nešto elegantnije cipele, za toplog vremena sandale, kad zahladi primjerice gležnjače s visokom petom.
Pogledajte što od ovog trenda nude Sisley, Benetton, H&M, New Yorker, Ann Christine...