A MISLILA JE DA JE COOL

Iznenadit će vas koju modnu kombinaciju Victoria Beckham nikad ne bi ponovno odjenula

25.10.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Nekadašnja članica all girl benda Spice Girls izgradila je uspješno modno carstvo i danas je cijenjena dizajnerica

Victoria Beckham koja je u Spice Girls nosila nadimak Posh Spice, i danas je inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu.

Moda je oduvijek igrala važnu ulogu u njezinom životu. Victoria se nikad ne boji riskirati pa rado nosi što se mnogi ne bi ni usudili, a sve to uvijek izgleda fantastično.

Dizajnerica i glazbenica nedavno se prisjetila i svojih modnih kombinacija iz prošlosti.

Da, čak i britanska modna ikona ima stajling koji bi najradije zaboravila.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Naime, tijekom sudjelovanja u Watch What Happens Live, Victoria je otkrila koju modnu kombinaciju ne može izbaciti iz glave niti nakon dva desetljeća.

A to je jedan od najlegendarnijih usklađenih lookova koje su ona i njezin suprug, nogometaš David Beckham, nosili prije 20-ak godina. Par je na početku svoje veze često volio usklađene stajlinge, a Victoria se prisjetila crnih kožnih outfita u kojima su je pojavili na Versaceovom partyju 1999. Iako u Matrix stilu, što bi moglo i danas biti aktualno, modna dizajnerica taj look više nikad ne bi ponovila.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Bilo je jako vruće. Bila je to Versaceova večera i nosili smo Guccijevu odjeću. Što je potpuno neprikladno', rekla je Victoria priznajući da tu sliku ne može izbaciti iz glave jer je 'svi stalno spominju', ali da joj je taj trenutak u posebnom sjećanju.

'Ali i volim taj trenutak. Zajedno smo tad smišljali što ćemo odjenuti... Bilo je tu tako slatke naivnosti', rekla je dizajnerica krpz smijeh.

Zato i ona sama s vremena na vrijeme na društvenim mrežama izvuče tu fotografiju s kojom na duhovit način svom partneru čestita rođendane ili godišnjice.