elegantno i chic

Izgleda spektakularno: Eva Longoria nosi najpopularnije hlače sezone, ali pravi adut ovog stajlinga je top

17.10.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Lijepa glumica Eva Longoria trenutno boravi u Španjoskoj gdje uživa u lijepom vremenu i dobrom društvu, a sve okupljene oduševljava svojim modnim odabirima. Posljednji u nizu je jedan od najsofisticiranijih i najzavodljivijih stajlinga

Marbella je jedan od gradova u Andaluziji koji ugošćuje najviše međunarodnih slavnih osoba tijekom cijele godine, a upravo ondje trenutno boravi Eva Longoria. Američka glumica na destinaciju u Španjolskoj stigla spojivši odmor i posao, pa osim uživanja u slobodnom vremenu, koristi priliku za aktivnu suradnju i ulogu ambasadorice na humanitarnoj gali priredbi 'Global Gift'.

Na rođendanu Marije Bravo, predsjednice udruge, s kojom je tijekom godina uspostavila prijateljski odnos glumica se odlučila za crni look od glave do pete u njegovom najsofisticiranijim i najizazovnijim načinu.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za rođendan svoje prijateljice Eva Longoria je odabrala kombinaciju dva vrlo efektna modna elementa – jedan je crna boja, a drugi 'cut out' kroj. Tako je za ovu prigodu glumica odabrala krojene hlače visokog struka i širokih nogavica.

Ovaj model hlača koji je izrazito popularan ove sezone kombinirala je s sandalama špic vrha i visokih potpetica, a zvijezda ovog sjajnog stajlinga bio je cut-out bodi vrlo cool asimetričnog kroja. Raspuštena kosa i maksi torba s lancem upotpunili svu ovaj stajling koji je sjajna kombinacija elegantnog chica.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo