MODNI ULOVI

Izdvojili smo najljepše komade do 100 kuna koje se isplati ugrabiti na sniženjima

07.07.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Prvi val sezonskih sniženja je počeo, a mi smo se bacili u potragu za najisplativijim haljinama, suknjama, hlačama, sandalama, torbama i ostalim modnim dodacima do 100 kuna koje vrijedi ugrabiti dok se nisu rasprodali. Izbor je uistinu ogroman, a cijene pojedinih komada toliko su snižene da vrijedi počastiti se s nekoliko cool krpica

Teško je odoljeti lepršavoj ljetnoj haljinici, kožnoj torbi ili trendi sandalama koje odmjeravate proteklih nekoliko mjeseci, no na svu sreću - postoje sezonska sniženja. Prije nekoliko dana i službeno su diljem trgovina započela ljetna sniženja koja će trajati narednih 60 dana.

Sada je pravo vrijeme da se raspištoljite i počastite haljinom, bluzom, torbom ili cipelama koje već dugo planirate kupiti, ali vam je žao potrošiti previše novca ili jednostavno čekate sniženja kako biste si priuštili jedan, ali vrijedan šoping.

Sezonska sniženja odlična su prilika da ugrabite pojedine skupe komade kao što su kožna torba i cipele ili kvalitetan kaput ili pak obnovite zalihe običnih bijelih majica i donjeg rublja koje svakodnevno nosite.

Bacili smo se u potragu za najljepšom odjećom, obućom i modnim dodacima do 100 kuna koje vrijedi ugrabiti dok još uvijek ima dostupnih veličina. Izbjegnite gužve u trgovinama i sate pregledavanja sniženih artikala - prelistajte galeriju i odaberite svoje favorite iz popularnih high street trgovina.

  • +188
Pristupačni komadi do 100 kuna koje se isplati ugrabiti na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko potragu želite filtrirati na snižene haljine, kliknite OVDJE, a ukoliko tragate za sandalama koje vrijedi ugrabiti na sniženjima, galeriju potražite OVDJE.