CIPRASOVA VELIKA LJUBAV

Izašla iz sjene: Tko je atraktivna 'crvena' Betty, najmoćnija žena Grčke?

11.09.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Premda je prilikom posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge, uvijek pomno dotjerane Brigitte, kontroverzna Francuskinja bila u prvom planu zbog svojih smjelih outfita koji su postali njezin zaštitni znak, mnogi su pogledi bili upereni i u smjeru markantne brinete Peristere Betty Batziane, životne partnerice grčkog premijera Aleksisa Ciprasa

Peristera, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, za svečanu se večeru s francuskim predsjedničkim parom pomno dotjerala oduševivši crnom haljinom modernog kroja s golim ramenom, a odličan stajling naglasila je kosa podignuta u klasičnu punđu.

'Crvena' Betty, kako je mediji nekad nazivaju jer je još od mladosti zakleta ljevičarka, privlačila je pozornost i prilikom posjeta Agori odjenuvši efektnu bijelu haljinu i bež sandale s modernom blok petom.  

Lijepa brineta, inače inženjerka u IT biznisu, ovaj odličan dnevni outfit upotpunila je frizurom s blagim uvojcima.

O zgodnoj Grkinji vrlo se malo zna jer se drži podalje od medija.

  • +3
Betty Batziana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Betty i Cipras su skupa više od 30 godina i roditelji su dva sina, a kako kažu upućeni, prije nego se zaljubio u zgodnu ljevičarku grčki premijer bio je zainteresiran više za sport nego za politiku.

Prema nekim glasinama, Betty je ta moćna osoba koja stoji iza Ciprasa. Zanimljivo je da su Betty i Cipras nakon srednje škole upisali isti fakultet u Patrasu. Njihovi prijatelji s fakulteta otkrili su i da je Peristera osoba jake volje te odlučna. Ona je bila ta, i prije svog dugogodišnjeg životnog partnera, koja se uključila u stranku KKE (Komunističku partiju Grčke).

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Daily Mail je svojedobno otkrio kako Betty ne voli šoping ni odlaske frizeru, a usprkos tome što su ona i Aleksis godinama skupa, nikad se nisu službeno vjenčali.  

'On je nekonvencionalni politički vođa. Iznosi smeće, strastveni je nogometni navijač i svoje sinove sam sprema u krevet', opisao ga je Daily Mail, dodajući kako mlađi sin ima srednje ime Ernesto - jer je Che Guevara jedan od Ciprasovih idola.