HIT KOMADI

Izabrali smo najpoželjnije haljine jeseni, a prednost im je što laskaju svakoj figuri

29.09.2018 u 09:22

Bionic
Reading

Takozvanu dužinu midi, koja posljednjih sezona fascinira modnu industriju kraseći mnoštvo modela haljina i suknji, ni ove sezone nećemo uspjeti zaobići

Ne tako davno dužina midi odnosila se na odjevne komade koji sežu do pola lista na nozi, a u aktualnoj sezoni sve su češći prizori suknji i haljina koje završavaju tik iznad gležnja.

Nova verzija dužine midi produžuje siluetu, pogotovo kada je riječ o modelima odjeće povišenog struka, a odlučite li ove sezone iskusiti čari duže haljine, dvije stvari trebate uzeti u obzir – kakvu obuću planirate nositi i što planirate činiti po pitanju njezine siluete.

  • +20
Haljine dužine midi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odjevni komadi dužine midi imaju tendenciju vizualno skratiti noge i darovati beživotnu siluetu zbog težine tkanine i prirodnog fokusa na donjem dijelu tijela. Kako biste ispravili navedeno, birajte model obuće koji će naglasiti noge i učiniti ih višima, a odjeću dužine midi uvijek kombinirajte s komadima koji će joj dužinom iznad koljena ili do poda uspješno parirati.

  • +100
Sakoi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Obuća u boji koja će odgovarati prirodnom tonu kože, otvoreni modeli s potpeticom ili V-forme na prednjoj strani što će više otkrivati stopala stvorit će iluziju dužih nogu.

  • +47
Cipele na visoku petu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sudeći po stajlinzima zaljubljenica u modu na Instagramu, ove jeseni haljine dužine midi najbolje će izgledati s upečatljivim parom tenisica ili takozvanim zgužvanim čizmama, koje će uživati veliku popularnost u narednim mjesecima.

Kada je riječ o silueti, haljine dužine midi često odlikuje predimenzioniran kroj, a naglašavanje linije tijela s lakoćom ćete postići dodatkom remena oko struka i slojevima odjeće koji komplimentiraju midi dužini.