IZGLEDA SJAJNO

Izabel Kovačić u rekordnom roku stesala je liniju nakon poroda pa se počastila novim trendi krpicama

10.11.2020 u 12:38

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga Matea Kovačića, redovito privlači poglede svojim fantastičnim modnim kombinacijama

Novopečena mama uvijek privlači poglede svojim fantastičnim modnim kombinacijama, pa je samo mjesec dana nakon što je rodila sinčića Ivana, u rekordnom roku istesala svoju figuru.

Lijepa poduzetnica koja stoji iza brenda dječje odjeće lunilou koji je pokrenula sa svojom sestrom Ivanom, osim svoje figure, pokazala da itekako prati aktualne modne trendove pa se na svojem Instagram profilu pohvalila s nekoliko sjajnih modnih kombinacija.

Izabel je uglavnom igrala na kartu modnog minimalizma, a teško je reći što joj bolje pristaje: haljina koja prati liniju tijela, kombinacija bijele majice i traperica, košulje i crnih hlača s kaubojkama...

Zbog svojih bujnih uvojaka, fanovi londonskog Chelseaja u kojem igra njezin suprug, su je svojedobno usporedili i sa Shakirom, kolumbijskom pjevačicom čiji je zaštitni znak upravo kovrčava plava kosa.

Ponosni roditelji nedavno su objavili kako su svom sinu koji je rođen 12. listopada dali ime Ivan.

Kako je Izabel otkrila u ranijim intervjuima, supružnici su prije nekoliko su mjeseci pripremili sobicu za sinčića u Zagrebu ali i u Londonu.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine nakon sedam godina veze i to u istoj crkvi u kojoj su se upoznali, a sada je, nakon tri godine braka, stigla i najveća potvrda njihove ljubavi - Ivan.

Inače, Izabel je nedavno kratko progovorila o svojoj novoj životnoj ulozi i kazala: 'Imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet'.