'SVE ĆE SE USKORO VIDJETI'

Ivanki Mazurkijević i Mrletu uskoro stiže prinova?

Ivanka Mazurkijević i Mrle

Ivanka Mazurkijević i Mrle

Izvor: Promo fotografije / Autor: Minival

Pjevačica Ivanka Mazurkijević i basist kultne grupe Let 3 Damir Martinović Mrle navodno čekaju dijete, no o vijesti o kojoj se u gradskim kuloarima sve više priča još ne govore otvoreno

'Ljubav je za mene najljepši eliksir života, prekrasan užitak, ali i teret koji sada nemam pa sva lebdim. Ona mi je uvijek predstavljala nešto lijepo, pa čak i onda kad je završavala', prije dvije godine izjavila je Ivanka Ma­zurkijević, koja tada nije ni slutila da će u njezin život uskoro ušetati novi muška­rac. Upravo zahvaljujući njemu Ivanka posljednjih dana proživljava svoje najljepše trenutke.

U gradskim su kuloarima sve češća šuškanja kako 40-godišnja pjevačica grupe Stampedo očekuje bebu s kariz­matičnim basistom grupe Let 3 Dami­rom Marti­novićem Mrletom, piše tjednik Story.

'Ne želim reći ni ‘da’ ni ‘ne’, uostalom sve se dobro vidi, a ako potraje za­nimanje za mene, još će se više vidjeti u budućnosti pa će svima sve uskoro biti jasno', u svom je stilu izjavila simpa­tična Veliko­goričanka, kojoj će ovo biti prvo dijete, a Mrle već ima petogodišnju kćer Rožu s bivšom suprugom, umjetni­com Jelenom Germuth Martinović.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi