'ČOBANSKI ŠOU'

Ivana Kindl javno popljuvala Cetinskog i Čolića

23.12.2013 u 14:17

Bionic
Reading

Subotnje finale 'Plesa sa zvijezdama' nikako se nije svidjelo pjevačici Ivani Kindl pa je putem Facebooka imala potrebu to i prokomentirati

U završnici HTV-ova showa 'Ples sa zvijezdama' glazbeni gosti bili su Tony Cetinski i Zdravko Čolić. Publika, ali ni Barbara Kolar nisu mogli sakriti uzbuđenje zbog legendarnog Čolića, ali i Tonyja koji je nesumnjivo jedna od najvećih estradnih zvijezda ovih prostora.

Ipak, Ivana Kindl s tim se nikako ne bi složila.

'Svaka čast Čoliću, ali nije mi bio dobar izbor za finale. Umjesto mladosti i modernije mjuze, mi opet ziheraški. Ma, bzvz', napisala je pjevačica na profilu Giulianove supruge Kristine koja je postavila sliku sebe i popularnog Čole.


Nakon Čolića Ivana se obrušila i na Tonyja, koji je nakon svog hita 'Usne ledene' otpjevao 'White Christmas'.

'Toni... unakazio White Christmas, čemu to? Opet balkanija umjesto mladosti i radosti. Stvarno smo nazadni do bola! To sa Čolom je izgledalo ko čobanski show, sorry, ali je...', napisala je Kindl.

Kristina Đanić odgovorila joj je sljedeće: 'Ne mogu ulaziti u detalje Tonijeve izvedbe, tu si stručnija. Ali to nije ni bitno. Poanta je da je Toni u ovom trenu jedna od većih zvijezda u regiji i ljudi ga vole. Većina je sigurno zadovoljna njegovom interpretacijom. O Čolinom zvjezdanom statusu da ne govorim, ogroman dio publike je rastao uz njegovu glazbu. A finale PSZ-a zaslužuje samo najveće zvijezde. Potpuni urednički promašaj bi bio to zanemariti, i eksperimentirati s bilo čim manjim. U emisiji ovakvog kalibra se ide upravo na - ziher!'