XXL VJEŽBANJE

Ivana Banfić pokazala impresivne bicepse

06.12.2012 u 08:42

Bionic
Reading

U prosincu, mjesecu uživanja i ukusnih božićnih slastica i neodoljivih gastro poroka, zaboravljamo na vlastito tijelo i zdravlje. U drugom u lancu fitnes centara XXL u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 10) u utorak navečer otkrivene su male tajne kako preživjeti zimu i iz nje izaći mršaviji, vitkiji i zdraviji

'Upravo sada je pravo vrijeme za početak ili još jači nastavak vježbanja. Ovog mjeseca nedvojbeno unosimo više hrane nego uobičajeno, stoga je važno razviti svijest o vježbanju. Danas smo pokazali neke od novih tehnika Extreme Body programa koje vježbamo ovdje u XXL 2, a odlično su prihvaćeni kod svih. Pozivam vas da nam se pridružite i upoznate čari zdravog života', izjavila je strastvena fitnes kraljica Ivana Banfić.

Sportski treneri centra XXL 2 pokazali su razne vježbe kojima na zabavan način možemo imati odlične učinke, dok su vaterpolist Mladosti Duje Živković i sportski trener Marijo Anić Kremić pokazali nove inovativne vježbe gumom, koje muškarcima otkrivaju jedan nov način vježbanja bez utega s velikim opterećenjem.

'Bitno je da u današnje vrijeme kada smo prezaposleni i nemamo mnogo vremena za vježbanje iskoristimo svaki slobodan trenutak kako bismo aktivirali, razgibali i istegnuli naše mišiće. I samo par minuta dnevno može biti od velike koristi, a naročito u vrijeme blagdana kad si dajemo oduška u hrani', rekao je sportski trener Mario Anić Kremić.

Drugi u lancu višefunkcionalni fitnes centar XXL 2 prostire se na 1400 m2, a svojim korisnicima nudi razne grupne i individualne treninge te plesne tečajeve. Raspolaže ženskom i muškom saunom, masažama, sobama za noćenje i brojnim drugim sadržajima. Treneri s kineziološkim obrazovanjem i višegodišnjim iskustvom, programi zdrave prehrane, najsuvremenije opremljene dvorane te sprave za vježbanje zadovoljit će i najzahtjevnije sportaše.

Prezentaciju zdravog života i vježbanja nisu propustili ni glumica Marija Borić, saborska zastupnica Biljana Borzan, ali ni modni znalci Marko Grubnić i Neven Ciganović te brojni drugi.