LJEPŠA STRANA ŽIVOTA

Iva Jerković zaštitno lice novog magazina Pleasure

10.07.2010 u 01:00

Bionic
Reading

U petak je u Posh baru na zagrebačkom Kaptolu održana promocija novog magazina za žene i muškarce Pleasure, čije je zaštitno lice Iva Jerković

U petak je predstavljen još jedan lifestyle magazin za žene i muškarce, jedinstven u ovom dijelu Europe. Magazin Pleasure bit će koncipiran za ljude sa stilom i one bez njega, za žene i muškarce, a tematski će se kretati od automobila, tehnike, putovanja do mode i još mnoštva drugih tema. 'Magazin koji govori o ljepšoj strani života' izlazit će jednom mjesečno, a imat će i svoju digitalnu verziju i portal gdje će se objavljivati aktualnije vijesti.

Glavni urednik, gospodin Robert Blašković, rekao nam je da je to prvi takav časopis u Hrvatskoj te nam je otkrio i neke exkluzive:

'Ovo je časopis podjednako namijenjen ženama i muškarcima, a isto tako će manifestirati i muški i ženski stav o različitim temama. Novinar HRT-a Robert Zuber u nastavcima će u našem magazinu objaviti svoj roman, a u svakom broju imat ćemo i stalne kolumnistice Barbaru Kolar i Karmelu Vukov Colić.'

S obzirom na to da se magazin referira na lagodan život, upitali smo gospodina Blaškovića koliko za vrijeme krize u Hrvatskoj ima prostora za takav jedan časopis.

'Strah me bilo takav magazin plasirati sada u doba recesije, no sličan magazin nije postojao pa se nadam da bi se trebao uzdignuti' ,otkrio nam je gospodin Blašković.

Ekipa magazina Pleasure za svoje prvo zaštitno lice odabrala je manekenku Ivu Jerković koja je uz brojne druge poznate osobe poput Snježane Mehun, Nevena Ciganovića, Roberta Zubera, Mladena Burnaća i drugih došla podržati lansiranje časopisa.