UPOLA MLAĐA

'It' krpica zbog koje joj nitko ne bi dao 62 godine

05.09.2016 u 23:31

Bionic
Reading

Christie Brinkley poznata je po svom mladolikom izgledu, ali osim što pridaje posebnu pažnju zdravom stilu života te sigurno nešto može zahvaliti i genetskom naslijeđu, jako dobro zna kojim će krpicama naglasiti ljepotu


Bilo da gostuje u kakvom showu, odmara se na luksuznoj jakni ili uživa u ljetnom kinu na otvorenom, nekadašnji model Christie Brinkley uvijek ima primjeren, ali mladolik stil odijevanja.


Osim što je nadaleko poznato da sa 62 godine ima tijelo kakvo bi poželjela svaka žena u zlatnim godinama, Christie često nosi iste komade u kojima se osjeća dobro i istodobno naglašava svoju nevjerojatno vitku liniju.


U posljednje je vrijeme to kombinezon od trapera ili takozvane tregerice. Christie se ne odvaja od te udobne krpice. Kombinira je za privatne trenutke kao što je selidba kćeri u studentski dom i nosi za šetnju gradom ili večernji izlazak.

Brinkley Moving Company! We Get the job done! ?? #offtocollege #latergram

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Tregerice svaki put spari s drugim krpicama i mijenja stajling tenisicama ili štiklama, ali vitka linija, duga plava kosa i široki osmijeh uvijek su u prvom planu. Sve zajedno jednostavno briše njezine godine i slavna manekenka doista ne izgleda kao da je ušla u sedmo desetljeće života. Osim trapera, kombinezoni su joj inače vrlo dragi, i to u najrazličitijim kombinacijama, a jednako ih često nosi u kraćim ili duljim krojevima te za razne prigode.