savršene za jesen

Ističu obline i daju seksi siluetu: Ovo su najbolji modeli push-up traperica

21.09.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Traperice su jedan od onih bezvremenskih modnih komada za kojim uvijek možete posegnuti kada vam nedostaje inspiracije. No, znate li što je još bolje od klasičnih traperica? Push-up traperice – model koji nepogrešivo ističe obline i daje seksi siluetu, a uz to je nosiv s gotovo svime iz ormara, u svakoj prilici

Imati dobar traperica u ormaru jedan je od najvažnijih modnih poučaka. No, baš poput dobre bijele majice, klasične košulje ili male crne haljine, najklasičnije komade, koje najčešće i nosimo, nerijetko je najteže pronaći.

Dolaskom jeseni traperice postaju jedan od baznih odjevnih predmeta za svakodnevne stajlinge. Obzirom da, ako si iskreno priznate, usprkos lijepim haljinama i suknjama, traperice ćete nositi barem jednom tjednu, iznimno je važno obrati model u kojem se osjećate i izgledate dobro.

Kada je riječ o modelima traperica, trendovi su unijeli brojne novitete, no model koji ćemo sigurno vrlo rado imati u ormaru su push-up traperice. Lijepo oblikuju figuru, prikriju pokoji nedostatak i kreiraju tako zavodljivu siluetu – točno ono što i želimo od traperica.

Kakve push-up traperice kupiti?

Jedina preporuka je izbjegavajte široke i oversized krojeve. Iako su širi modeli s trona skinuli skinny modele te je slim kroj izgubio svoj monopol, to nije jedina vrsta traperica. Ugledajte se na J.Lo i posegnite za bootcut modelima, a dobar izbor činit će i ravne traperice sve dok su dobro krojene.

Među modelima u koje možete odabrati gotovo zatvorenih očiju i ne pogriješiti su oni u ponudi brendova Anine Bing, Sezane, Saint Laurent, Other Stories, Mango, Citizens of Humanity, Calzedonia, H&M, Claudie Pierlo, Ralph Lauren, Cos, Khaite. Različiti modeli, različitog cjenovnog ranga no s istim, vrlo upečatljivom efektom.

  • +24
Push-up traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije