MODNO USKLAĐIVANJE

Isti ukus: Ove slavne mame i kćeri izgledaju poput sestara

08.05.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Osim nevjerojatne fizičke sličnosti, slavne mame i kćeri poput npr. Cindy Crawford i njezine ljupke kćerke Kaie imaju sličan modni ukus te su njihove modne kombinacije pomno usklađene

Čini se da su neke poznate mame svoju ljubav prema modi i osjećaj za stil prenijele i na potomstvo.

Gotovo identičnu sklonost neobičnim boho krpicama i otkačenim stajlinzima dijele lijepa glumica Lisa Bonet i njezina ljupka kći Zoe Kravitz iz braka sa slavnim glazbenikom Lennyjem Kravitzom.

Zgodna mama i prelijepa kći na crvenom tepihu često se modno usklađuju pa su oduševile modne kritičare u haljinama sličnog stila u crnoj i bijeloj varijanti.

Svojim dnevnim, ali i večernjim outfitima slavni supermodel Cindy Crawford i njezina kći Kaia, koja joj nevjerojatno fizički nalikuje, dokazuju da imaju modu u genima.

Prezgodne mama i kći privlače pozornost u trendi modelima traperica kraćih nogavica, kožnim hlačama ili casual parkama.  

Još jedan slavni par mama-kći možemo često vidjeti u sličnim modnim kombinacijama - vječno mladu Reese Whiterspoon i kćer Avu Elizabeth, za koju svi kažu da je ista mama. Kad su modno usklađene, rijetko bi tko pomislio da se radi o mami i kćeri, već prije o sestrama.

  • +10
Modno usklađene mame i kćeri Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Francuski chic bez sumnje je u krvi Vanesse Paradis, ali i njezine lijepe kćeri Lily-Rose Depp. Kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis pokupila je najljepše od oba roditelja pa ne čudi to da se modne kuće otimaju za ovu gracioznu ljepoticu velikih smeđih očiju.

Vanessa i Lily-Rose svojim modnim stilom redovito izazivaju pravu senzaciju, a njihovi stajlinzi u kojima spajaju bezvremenske komade s potpuno neočekivanim detaljima su bez greške.

Inače, među slavnim showbizzericama tzv. twinning, modno usklađivanje mama i kćeri, nije nikakva novost. Ovakav stil odijevanja obožavaju i Beyonce i Kim Kardashian te često stilski usklađuju outfite s odjećom svojih kćerkica Blue Ivy i North. Fashionistica Kim, koja po pitanju mode nikad ništa prepušta slučaju, ponekad se čak modno usklađuje i sa sinčićem Saintom.

Osim što mnoge modne blogerice pronalaze inspiraciju u outfitima za mame i kćeri, i velike su modne kuće odmah reagirale na ovaj trend, poput Elie Saab ili Dolce&Gabbana, te su lansirale kolekcije za velike i male pomodarke.