PLUS SIZE LJEPOTICA

Istaknula slavne obline i izazvala senzaciju

16.03.2017 u 15:04

  • +2

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ashley Graham ponosi se svojim oblinama zbog kojih je stekla svjetsku slavu i postala jedna od najtraženijih plus size manekenki

Ova ljepotica raskošnog tijela pršti seksepilom i mami poglede gdje god da se pojavi. Lijepa Ashley (29), koja je napravila pravu modnu revoluciju te se pojavila i na reviji Michaela Korsa te u Sports Illustratedu, na ovom je događanju izgledala kao djevojka od milijun dolara.

Zgodna brineta na događanju pod nazivom Urban Arts bila je među najzapaženijim uzvanicama u pripijenoj bijeloj haljini od tkanine zanimljive teksture i srebrnim štiklama.

Ova opravica bez rukava naglasila je njezino bujno tijelo pa su svi pogledi bili upereni u lijepu Amerikanku koja je za mnoge djevojke i žene velika inspiracija jer ih uči kako zavoljeti svoje tijelo.

Kosu je nosila podignutu od lica, a odličnim make-upom istaknula je oči i usne. Nije pretjerivala nakitom, pa je podignula stajling samo parom jednostavnih dijamantnih naušnica.

Bujnoj ljepotici društvo su pravili suprug Justin Ervin, s kojim je godinama u sretnom braku, i mama Linda Graham, na koju je jako ponosna.

Inače, Ashley je otkrila kako je bilo faza kad je željela biti mršavija, ali sad kaže da je zadovoljna svojim izgledom.

'Nadam se da će žene kad me vide u kupaćem kostimu napraviti isto. Najseksi spoj su obline sa samopouzdanjem', izjavila je jednom prigodom za britanski Elle.