NESRETNO IZDANJE

Ismijali glumicu: Na premijeru stigla odjevena poput stjuardese

22.03.2017 u 15:03

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britansku premijeru mjuzikla 'An American in Paris' nije željela propustiti ni glumica Salma Hayek te je svojim novim izdanjem mnoge asocirala na stjuardesu

Zahvaljujući braku s izvršnim direktorom grupacije Kering, koja se može pohvaliti vlasništvom nad poznatim dizajnerskim kućama poput talijanskog Guccija, meksička ljepotica ima ekskluzivan pristup skupocjenim komadima kojih nije nedostajalo ni u njezinom novom javnom pojavljivanju.

U povodu premijere mjuzikla 'An American in Paris', održane u Londonu, Salma Hayek pojavila se u crnoj kombinaciji koja je brojne medije i javnost asocirala na uniformu stjuardesa.

Košulju s potpisom Gucci, ukrašenu volanima i trobojnim detaljima, kombinirala je s kožnom suknjom do koljena i blejzerom klasična kroja, dok se po pitanju obuće i modnih dodataka odlučila za cipele Mary Jane i ručnu torbicu.

U nedavnom razgovoru za američki magazin People 50-godišnja Salma otkrila je da mladolik izgled, umjesto tretmanima botoksom, održava konzumiranjem juhe od kostiju.

'Ta juha je puna želatine, masti i sadrži koštanu srž koju smatram ključnom u održavanju mladolikog izgleda', otkriva Salma.

Čarobna juha, koju meksička glumica ne prestaje hvaliti, priprema se od duže pirjanih životinjskih kostiju, za koje se smatra da oslobađaju spojeve poput kolagena koji pomaže učvršćivanju kože.  

Poput Salme, ova posebna juha od kostiju osvojila je njezine glumačke kolegice poput Gwyneth Paltrow i Shailene Woodley.