Beauty inspiracija

Iskoristite moć Liftmie uređaja za savršenu pripremu i blistavi sjaj vaše kože

28.06.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Liftmie je organizirao ekskluzivni beauty event posvećen modernim luksuznim uređajima za ultimativno iskustvo u njezi kože

Novi i moderan beauty brend Liftmie organizirao je ekskluzivnu beauty radionicu koja je okupila nekoliko odabranih influencera i predstavnika medija. Event je održan u prestižnoj specijaliziranoj prodavaonici Medikora koja je poslužila kao idealna kulisa, pružajući sudionicima jednu potpuno novu dimenziju i dozu beauty inspiracije.

Sudionici su kroz ovu jedinstvenu priču imali priliku istražiti inovativne Liftmie uređaje i benefite njihovih korištenja. Beauty radionicu je vješto moderirala certificirana edukatorica za masažu lica Ivana Crnčić, koja je prikazala raznolikost Liftmie uređaja i demonstrirala tehnike masaže lica. Sudionici su stekli vrijedne spoznaje o postizanju optimalnih rezultata i naglašavanju svoje prirodne ljepote koristeći inovativne i visokokvalitetne Liftmie uređaje.

  • +4
Liftmie Beauty event Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Liftmie beauty event je dodatno pridonio osjećaju povezivanja dok su sudionici uživali u ukusnom brunchu i osvježavajućim matcha napitcima, stvarajući nova prijateljstva i uspomene u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.