FASHION GURU

Iris je složila odličan stajling; Fani Kerum ima opasnu konkurenticu u splitskim modnim natjecanjima

 • 26.06.2024 u 14:07

 • Bionic
  Reading

  Melodije Jadrana su neiscrpan modni izvor inspiracije ovoga tjedna i zahvalan sam im na tome

  Iris Livaja, alfa i omega domaćinstva slavnog hajdukovca, uspijeva nekako izaći i samostalno u izlazak. Za te prilike mora pomno birati jer je ipak love fotografi, a kad se vozi s dragim u autu, who cares.

  Već je svima pokazala da voli dobre komade odjeće i volim što konačno vidim nekog tko nosi nešto drugo osim haljina u jednoj boji ili oversized sakoa.

  Njezine neon zelene hlače su itekako trendi, a crna prozirna majica otkriva da dobro održava liniju. Dobro je Iris složila ovaj stajling, a još ga je bolje upotpunila neonskim zelenim sandalama. Fani Kerum ima opasnu konkurenticu u splitskim stilskim natjecanjima.

  Dugo nismo vidjeli brata i seku Nižetić i drago mi je da sam vidio Petru jer izgleda super, vidim da joj godi povučenost od medija i obiteljski život. Njezina bordo haljina je jednostavna i efektna, a pletenicu smo već viđali na njezinoj glavi.

  Luka stvarno ima stila, ali nekako mi se nije svidio ovaj njegov stajling.

  Moja sestra je rekla da joj je Luka bio najbolji i da je baš pasao stajling na njegovu osobnost, slažem se, ali ipak mi taj uzorak i cijela izvedba nije najbolje što je Luka nosio.

  • +31
  Melodije Jadrana Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.