CRNA DOLČEVITA

Investicija koja vas neće iznevjeriti: Slavna ljepotica zna da ovaj komad odjeće pristaje uz apsolutno sve što imate u ormaru

17.11.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Britanska voditeljica i glumica Amanda Holden svojim stajlinzima svakodnevno brojnim prolaznicima razvedrava kišne dane u Londonu. Atraktivna plavuša, koja dogodine slavi 50. rođendan, uvijek pridaje maksimalnu pažnju svojoj odjeći, a zbog prirode posla koji zahtijeva da se svakog jutra pojavi na svom radnom mjestu, u studiju Heart Radija, slavna ljepotica nastoji imati multifunkcionalne komade koji se lako prilagođavaju svakom stajlingu. Jedan od tih komada je i crna dolčevita

Lijepa britanska voditeljica prošetala se ulicama Londona i poput magneta privukla brojne poglede. Amandu Holden su paparazzi uočili dok je hodala prema Heart Radiju, na kojem od 2019. vodi emisiju 'Heart Breakfast'.

49-godišnja ljepotica, koju mnogi pamte po žiriranju u televizijskom showu 'Britain's Got Talent', isfurala je vrlo jednostavan poslovni stajling, prošetavši gradom u crnom od glave do pete. Crne hlače ravnog kroja i visokog struka Amanda je uskladila s tankom crnom dolčevitom - kraljicom transformacije koju bi svaka žena trebala imati u ormaru, a sve je začinila dugim kaputom i klasičnim stiletto salonkama.

  • +4
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Klasična pamučna dolčevita s elastinom pametna je investicija koja će vam se itekako isplatiti. Tvrde to i modni stručnjaci koji je uvijek izdvajaju kao must have komad u ormaru svake žene. Odlično pristaje uz traperice i hlače visokog struka, ali i uz suknje svih krojeva.

Naglasit će struk i obline te stajlingu dati potrebnu dozu elegancije koju vrlo lako možete dozirati uz pomoć modnih dodataka. U kombinaciji sa sakoom postići ćete savršen poslovni stajling dok će vam u kombinaciji sa skinny trapericama i štiklama osigurati jednostavan i seksi stajling idealan za večernji izlazak.