ZAŠTITA ZDRAVLJA

Inovativan dodatak prehrani PharmaS PROBalans

04.12.2013 u 16:20

Bionic
Reading

Farmaceutska kompanija PharmaS predstavila je inovativan dodatak prehrani PharmaS PROBalans koji će se proizvoditi u tvornici u Popovači i razvijen je od strane domaćih stručnjaka kompanije

Inovativnost PharmaS PROBalansa ogleda se u jedinstvenoj kombinaciji sastojaka putem kojih vraća ravnotežu u probavni sustav i metabolizam te ne postoji proizvod sličnog sastava i djelovanja na domaćem tržištu. Upravo zbog toga PharmaS PROBalans je u postupku patentne zaštite, a dodatnu osobitost ovog jedinstvenog dodatka prehrani predstavlja i inovativna 3D naljepnica koja se nalazi na pakiranju proizvoda.

PharmaS PROBalans namijenjen je svima koji vode brigu o svome zdravlju te žele minimizirati posljedice užurbanog načina života. Prvi brend u potpunosti razvijen u PharmaSu, medijima je predstavio direktor novog Consumer Healthcare odjela kompanije PharmaS (CHC) Tomislav Maričević, a okupljenima je o učincima glavnih sastojaka proizvoda na probavu i organizam govorila klinička nutricionistkinja s KBC Zagreb doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender.

'PROBalans vraća ravnotežu u probavu i metabolizam čemu doprinosi inovativna formula putem koje je moguće istovremeno djelovanje bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice. Ponosni smo što su ga razvili naši stručnjaci i imamo u planu razviti još niz proizvoda u sklopu CHC segmenta', rekao je direktor CHC-a Tomislav Maričević te dodao kako je na razvoju radio tim od 20-ak ljudi.