SEKSI MAJA

Imate li nešto za prigovoriti ovoj minici?

05.10.2013 u 15:04

Promocija društvene mreže i aplikacije Lifester

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Iva Jerković, Antea Kodžoman i Maja Cvjetković došle su zajedno na zagrebački event i pomele svu pozornost. Skockale su se do bola, po jesenskoj modi...

Na promociju nove društvene mreže i aplikacije Lifester u zagrebačkom caffe baru Excellente pojavile su se tri naše poznate manekenke te u minicama i čizmama preko koljena uljepšale večer.

I Maja Cvjetković i Antea Kodžoman nabacile su seksi čizme preko koljena te mini haljinice, dok je Iva Jerković pokazala damski look u uskoj olovka-suknji tek nešto dužeg poruba, no otkrila je goli trbuh za dodatni seksi začin.

Vlasnici društvene mreže Lifester su Luka Lorković, Domagoj Krpan, Nikola Kršić i Borna Penić. Osnivači Lifstera otkrili su kako je mreža nastala nakon dugotrajnog istraživanja vodećih društvenih mreža te nakon uočavanja nedostataka i propusta koji zamaraju ljude. 'Odlučili smo napraviti mrežu koja se poistovjećuje s korisnicima. Cilj je lakše i jednostavnije dogovaranje i druženje', otkrili su Luka, Borna, Domagoj i Nikola.

Hrvatskim Facebookom, kako je već mnogi u šali nazivaju, oduševile su se i poznate Hrvatice koje su odlučile koristiti upravo Lifester.

Aplikacija je osmišljena kao sistem koji korisnicima pruža detaljniji, a u isto vrijeme lakši način razmjene njihovih iskustava. Jezgra Lifestera su 'namjere' koje pomažu pri dogovaranju s ostalim korisnicima (prijateljima) te vam daju ideje ako ne znate što biste radili. Korisnici dobivaju spoj funkcija: lokacije, pozivnice i već spomenute namjere koji vam pružaju detaljan pregled evenata i lokacija te fotografije i komentare.