POSVOJILA BI

Imat ću obitelj pa makar bila i samohrana majka

20.07.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston odlučna je u tome da jednog dana ima dijete, a otkrila je i to da je, ako bude potrebno, spremna biti i samohrana majka

Glumica koja se nakon kraha braka s Bradom Pittom nikako ne može skrasiti uz novog pouzdanog muškarca, kaže da je moguće da bude singl mama i spremna je na sve izazove. Lijepa 42-godišnja Jennifer trenutačno je u vezi s glumcem Justinom Therouxom, no s obzirom na to da im je veza vrlo brzo zapala u krizu, tko zna koliko dugo će proći dok opet bude sama.

'Voljela bih imati djecu jednog dana. Otvorena sam i za opciju da budem samohrana majka i da posvojim dijete', rekla je Jennifer magazinu Look.

Zvijezda filma 'The Horrible Bosses', koja je nakon Brada Pitta izlazila s Vinceom Vaughnom, Johnom Mayerom, otkrila je kako voli biti kod kuće, a ne pod svjetlima reflektora. Uživa u večerama s prijateljima, igranju igara, a prakticira čak i online-šoping.

'Volim biti kod kuće, uživati u ugodnim večerima s prijateljima, igranju pokera. To je zabavno', rekla je Jen, dodajući kako uživa gledajući, nedavno ugasli, 'Oprah Show'.

'Nikad me nećete vidjeti na Twitteru ili nečem sličnom. To jednostavno nije za mene. Ja sam stara škola, volim telefone i pisma', rekla je Aniston dodajući kako ipak voli surfati internetom i kupovati online.