GORDAN KOŽULJ:

'Imao sam gay uleta'

03.11.2009 u 14:38

Bionic
Reading

Bivši plivač i zvijezda 'Plesa sa zvijezdama' za sebe kaže da nije seksualni predator i otkriva da su mu se osim cura upucavali i muškarci, a u novom Sexpressu demonstrirao je i umijeće plesanja zavodničkog latino plesa rumbe

U sljedećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' Gordana Kožulja moći ćemo gledati kako 'šejka' kukovima u ritmu zavodničkog seksi plesa rumbe, čime će zasigurno oboriti s nogu ženski dio gledateljstva. Kožulj priznaje da o plesu nije znao puno prije početka proba te da valcer nije zaplesao ni na vlastitom vjenčanju.

Bivši plivač koji se odlično snašao u ulozi plesača za sebe kaže da nije seksualni predator te da je prije smireniji tip. O tome jesu li sportaši bolji u krevetu od ostalih, kaže da nije na njemu da sudi, nego na ženama, a za seks u braku, sudeći po tome što je supruga još uvijek s njim, znači da je dobar.

Otkriva i da je imao gay uleta te da je kratko živio s gay cimerom dok je studirao na američkom sveučilištu Berkley. Priznaje i da ga se Amerikanke nisu previše dojmile te da su Hrvatice puno seksipilnije. 'Hrvatice su seksi žene, pritom ne mislim samo na izgled nego i na držanje. Ponekad i malo previše ulažu iu izgled', rekao je Kožulj i pohvalio kolegice s 'Plesa sa zvijezdama' Ivu Šulentić i Franku Batelić koje su u svojim nastupima bile jako seksi.

Kako Gordan miče kukovima dok pleše rumbu, kakva je bila njegova prva bračna noć i kakve je sve ulete imao, pogledajte u videoprilogu!