TOP LISTE NAJBOLJIH I NAJGORIH

Ima li Kim Kardashian najbolje tijelo u bikiniju na svijetu?

03.01.2013 u 10:54

Bionic
Reading

U protekloj godini u celebrity svijetu nije manjkalo izazovnih haljina, modnih pogreški, poznatih dama u izazovnim bikinijima te škakljivih fotografija koje su slavni s obožavateljima podijelili na društvenim mrežama. Zahvaljujući tome neke slavne zvijezde našle su se na laskavim listama, poput one za najbolje tijelo u bikiniju, dok su neki pak osvanuli na listi najgore odjevenih

Otkako su se popularizirale društvene mreže poput Twittera, Instagrama ili pak Facebooka, u živote poznatih i slavnih nikada nije bilo lakše zaviriti, a njima je pak omogućeno da, kada god to požele, skrenu pažnju na sebe. Istekom 2012. godine Daily Mail razmotrio je što su radile i kako su izgledale poznate face te je složio zanimljive liste poput najboljeg tijela u bikiniju, najseksi stražnjice, najbolje te najgore odjevenih celebova i najzanosnijeg slavnog para.

Prvo mjesto na škakljivoj listi najboljeg tijela u bikiniju ponijela je reality zvijezda Kim Kardashian, a na drugome mjestu našla se Kelly Brook. Svoje mjesto tu su našle i Coco Austin, Kelly Brook te Kate Upton.

Kim i Rihanna zahvaljujući svojim seksi pozadinama našle su se na listi i najseksi stražnjica, a i Pippa je pronašla svoje mjesto na toj listi. Na prvome mjestu najzanosnijeg slavnog para su Victoria i David Beckham,a odmah iza njih Kate Middleton i princ William. Nekadašnja Posh Spice, Victoria Beckham, proglašena je i za najbolje odjevenu zvijezdu prošle godine, a u stopu je slijede Miranda Kerr i Elle McPherson. Na manje laskavoj listi najgore odjevenih slavnih ljepotica našla se Cheryl Cole, Nicki Minaj, Lady Gaga te Tamara Ecclestone.

Najbolje tijelo u bikiniju:
1. Kim Kardashian
2. Kelly Brook
3. Coco Austin
4. Helen Flanagan
5. Rihanna
6. Nicki Minaj
7. Imogen Thomas
8. Kate Upton
9. Amber Rose
10. Chloe Sims

Najseksi stražnjica:
1.Jessica Enis
2.Kim Kardashian
3.Rihanna
4.David Haye
5.Miranda Kerr
6.Kelly Brook
7.Candice Swanepoel
8.Pippa Middleton
9.Kimberly Walsh
10.Rita Ora

Najbolje odjevene zvijezde 2012. godine:
1.Victoria Beckham
2.Miranda Kerr
3.Elle McPherson
4.Nicole Scherzinger
5.Mollie King
6.Anne Hathaway
7.Olivia Palermo
8.Millie Mackintosh
9.Myleen Klass
10.Romeo Beckham

Nazanosniji slavni par:

1.Victoria i David Beckham
2.Kate Middleton i princ William
3.Rochelle i Marvin Humes
4.Miranda Kerr i Orlando Bloom
5.Jennifer Aniston Justin Theroux
6.Ellen DeGeneres i Portia de Rossi
7.Harry Styles i Taylor Swift
8.Zayn Malik i Perrie Edwards
9.Beyonce i Jay-Z
10.David Williams i Lara Stone