ROĐENDANSKI STAJLING

Ima krunu i bogatstvo, a nije odoljela sandalama od 210 kuna

18.07.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Omiljena članica švedske kraljevske obitelji, princeza Victoria proslavila je 40. rođendan sa svojim najbližima, suprugom, princem Danielom, jednogodišnjim sinčićem Oscarom i petogodišnjom kćerkicom Estelle

Majka dvoje djece proslavila je rođendan ispred palače Solliden u Borgholmu, a za ovu prigodu bila je besprijekorno odjevena. U haljini košulji izgledala je vrlo chic

Elegantna princeza nije skidala osmijeh s lica, a modnim znalcima nije promaknulo to kako je na svoj veliki dan uz trendi svijetloplavu haljinu A-kroja s kopčanjem nosila efektne srebrne sandale sveprisutnog švedskog giganta H&M-a s upečatljivim detaljima u obliku volana.

  • +6
Švedska princeza Victoria proslavila 40. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako si zasigurno može priuštiti najskuplje dizajnerske krpice, skromna princeza se odlučila za ove atraktivne sandale koje su koštale nevjerojatnih 210 kuna. Odlično se uklapaju u različite stajlinge, pa nećete pogriješiti ukoliko ih uparite s trapericama kraćih nogavica ili s haljinama ili suknjama maksi duljine.

Victoria je izgledala odlično s podignutom kosom u elegantnu punđu, a sve su začinile trendi narukvice i naušnice. Za ovaj odličan ljetni stajling za vrtnu zabavu princeza je zaslužila samo najbolje ocjene.

Rođendansko slavlje nisu propustili ni ostali članovi njezine obitelji, kralj Carl XVI Gustaf i kraljica Silvia, te njezina sestra Madeleine i brat princ Carl Philip sa svojim obiteljima.