PRIRODNA LJEPOTA

Ima 69 godina, a nikad nije izgledala bolje

20.04.2016 u 09:45

Bionic
Reading

Iako je na pragu sedamdesetih, glumica Susan Sarandon dokazuje svoj fantastičan izgled gdje god se pojavi. Povodom Tribeca film festivala i predstavljanja svog novog filma, Susan Sarandon zablistala je u elegantnom crnom odijelu izazovnog dekoltea

Nakon što je pojavom na nagradama Screen Actors Guild stala na žulj modnim kritičarima zahvaljujući bijelom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak, Susan Sarandon još je jednom dokazala da je negativni komentari previše ne diraju.

Povodom predstavljanja svog novog filma 'The Meddler' na Tribeca film festivalu, Susan je zablistala u najnovijem odijelu - ovoga puta u crnoj boji, ali s jednako izazovnim dekolteom ispod kojeg se nazirao grudnjak.

Za razliku od bijelog odijela koje je u potpunosti otkrivalo poprsje, Susan je ovoga puta odlučila manje istaknuti dekolte, u čemu su joj pomogle trake koje su se spuštale niz ovratnik sakoa. Elegantno crno odijelo posebno je laskalo zavidnoj figuri ove 69-godišnjakinje, a dužina nogavica uspjela je minimalizirati pogled na longetu koju Susan nosi zbog ozljede koju je nedavno zaradila na planinarenju.

Osim elegantnog i istovremeno izazovnog odijela, Susan Sarandon naglasila je svoj mladolik izgled pomoću make-upa u znaku prirodnih tonova i nemarno valovite frizure.

Nakon prekida veze s 38-godišnjim Jonathanom Bricklinom, ova seksi baka trenutno solira, a kako je otkrila u razgovoru za magazin People, još uvijek se nada da će pronaći ljubav na klasičan način, bez pomoći dating aplikacija poput Tindera.