OLIVIA PALERMO ZNA

Ikona stila zablistala u nikad jeftinijim outfitima

19.09.2017 u 12:07

Bionic
Reading

Lijepa Amerikanka Olivia Palermo s razlogom nosi laskavu titulu ikone stila, a njezina nevjerojatna lakoća slaganja outfita i dalje je velika inspiracija za zaljubljenice u modu

Ljupka brineta pojavila se na londonskom tjednu mode oduševivši u dva vrlo jednostavna, a opet toliko efektna stajlinga.

Olivia je kombinirala bež vestu s asimetričnom suknjom (oboje s potpisom popularnog britanskog brenda Top Shop), a efektan dnevni look začinile su upečatljive sunčane naočale mačkastih okvira s retro vibrom talijanske kuće Fendi. Točka na 'i' ovog cool stajlinga bile su zlatne cipele i hit frizura long bob, za kojom već neko vrijeme luduju modne ovisnice.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa fashionistica, koja je rođena s dobrim osjećajem za modu, potom je uskočila u još jedan fantastičan outfit, savršen za ove varljive jesenske dane. Olivia je kombinirala zanimljivu suknju s crno-bijelim prugicama i džemper od rebrastog pletiva koji prati liniju tijela u modernoj sivozelenoj nijansi, a sve je zaokružila crnim gležnjačama u špic od brušene kože.

Ni ne sumnjamo u to da će ove jesenske stajlinge u zemljanim tonovima rado kopirati mnoge zaljubljenice u modu.  

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Olivia je otkrila i tajnu dobrog šopinga.

'Kao i u svemu, u šopingu trebate biti otvoreni i neisključivi. Pogledajte što bi se uklopilo u ono što već imate u ormaru i stvorite look od glave do pete u glavi. Budite otvoreni za ideje - nikad ne idem s namjerom da moram kupiti nešto određeno', kaže Olivia Palermo i dodaje da joj je garderoba krcata dizajnerskim krpicama, ali i odjećom iz popularnog španjolskog modnog lanca Zara.

  • +12
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan stil duguje upravo kombinacijama skupog i jeftinog, pa ne čudi to da u svakoj prigodi izgleda fantastično.