NIŠTA LAKŠE

Idealni osvježavajući ljetni deserti

14.07.2013 u 09:12

Bionic
Reading

Ljeti manje kuhamo i volimo malo više ljenčariti, ali nitko nema ništa protiv brzih, osvježavajućih i jednostavnih slastica koje će nam uljepšati dan

Želite li se rashladiti slavnom poslasticom poput smrznutog jogurta, probajte jedan od tri recepta koji su vrlo jednostavni. Možete birati voće po želji i stavljati dodatke poput komadića čokolade. Jedino računajte da se smjesa mora hladiti šest sati i zamrzivaču, pa je ovaj desert najpametnije raditi dan ranije.

Ako vam treba nešto ukusno i lijepo dekorirano za isti dan, napravite kup od jagoda i čokolade. Ovo je također osvježavajući desert koji ćete lako i brzo napraviti.

Voćne torte pravi su hit tijekom ljeta i idealne za male zabave i druženja. Ako već niste, probajte napraviti tortu s kakao biskvitom i malinama ili sočnu tortu od kupina i sira

Trebate li brzo rješenje bez puno muke, idealan je recept za galette s voćem. Uz gotovo lisnato tijesto i malo voća začas ćete imati slatki desert na stolu.

Bez obzira na to jeste li majstor u kuhinji za najfinije keksiće ili najukusniju tjesteninu, javite nam se s receptom i osvojite poklone tportala. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najboljima ćemo poslati super poklone tportala.