MUŠKI POUČAK

Idealna žena ima male grudi i ne odbija seks

10.11.2010 u 07:15

Bionic
Reading

Savršena žena ima snažan seksualni poriv, voli jesti i može se spremiti za izlazak u manje od deset minuta, otkrila je anketa provedena isključivo među muškarcima

Prema rezultatima istraživanja, većina muškaraca traži žene sportske građe koje drže do vanjskog izgleda, imaju male čvrste grudi i lijepo oblikovanu stražnjicu.
Tri četvrtine ispitanika smatra da bi njihova idealna partnerica trebala paziti na liniju, no isto tako i bez grižnje savjesti uživati u obilnim obrocima bez ustezanja.
Žena snova za većinu muškaraca ima dugu bujnu kosu, vitke je građe i dovoljno je samouvjerena da izađe iz kuće bez imalo šminke. Čak 91 posto muškaraca smatra da idealna partnerica mora imati naglašen seksualni nagon i nikada ne odbijati seks. Visok postotak ispitanika, njih čak 88 posto, izjasnilo se da im je izrazito naporno čekanje dok se njihove nježnije polovice spremaju za izlazak te smatraju da bi idealna partnerica uljepšavanje trebala obaviti u samo nekoliko minuta.

U istraživanju je sudjelovalo čak tri tisuće muškaraca s područja Velike Britanije, a čak šestorici na njih deset bitno je da partnerice radije prate sport nego sapunice ili reality showove.

'Dok većina žena smatra da je jako teško udovoljiti navedenim točkama, većina ispitanika smatra da ih njihova savršena partnerica negdje čeka', kazala je Nicole Clowes, glasnogovornica agencije UKDating.

Među ostalim manje značajnim, ali i dalje bitnim odlikama su vozačka dozvola koju je navelo dvije trećine ispitanika, pametno raspolaganje novcem i želja za djecom koja je osobina idealne žene za 54 posto muškaraca.

Sudeći prema rezultatima istraživanja muškarcima je nešto manje bitna sposobnost vođenja inteligentnog razgovora te 61 posto važnijom odlikom smatra smisao za humor. Zanimljivo je i da gotovo trećina anketiranih drži da bi idealna partnerica trebala voljeti njihove prijatelje i poticati ih na zajedničke izlaske, a da pritom ne očekuje ići s njima.