STILSKI NEPOVEZANO

Iako treba pohvaliti modnu odvažnost Kolinde Grabar-Kitarović, ovaj stajling joj baš i nije trebao

04.06.2019 u 14:06

Bionic
Reading

U hotelu Westin u Zagrebu održana je konferencija Večernjeg lista pod nazivom 'Hrvatska kakvu trebamo' na kojoj je gošća bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Iako je samo dan ranije na Bajramskom svečanom prijemu na istoj lokaciji ugodno iznenadila svojom kreacijom, stajling koji je predsjednica odabrala za konferenciju nažalost nije polučio isti uspjeh

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor na konferenciji 'Hrvatska kakvu trebamo - Novi imidž Hrvatske' koja je održana u zagrebačkom hotelu Westin. Predsjedničin dolazak je kao i uvijek izazvao veliku pažnju okupljenih uzvanika i članova sedme sile, a mnogi od njih su s posebnim zanimanjem ispratili predsjedničin izbor stajlinga.

Iako je dan ranije oduševila zelenom kreacijom kojom je poslala važnu poruku i odala počast muslimanskoj zajednici na Bajramskom svečanom prijemu u organizaciji muftije akademika Aziza ef. Hasanovića, predsjednica je na konferenciji razočarala odabirom stilski nepovezanog stajlinga.

  • +13
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Grabar-Kitarović je za konferenciju odjenula usku košulju u boji ciklame u kombinaciji s midi suknjom 'A' kroja upečatljivog monokromatskog cvjetnog uzorka, a cjelokupan stajling je zaokružila maramom i štiklama koje se bojom slažu s košuljom. Da nije bilo crnog sakoa koji je u ovom slučaju apsolutno nespojiv s ostatkom outfita, cjelokupan dojam možda i ne bi bio tako loš.

Slažemo se kako predsjednici treba dati plus za odabir odvažne boje i efektnog uzorka, što inače nije karakteristično njezinu odijevanju, no ovaj stajling nažalost ne može dobiti naše pohvale samo zbog toga što je predsjednica napravila modni iskorak.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic

Prisjetimo se samo efektne haljine koju je predsjednica začinila odvažnim cipelama povodom odlikovanja zapovjednika NATO-ova Savezničkog zapovjedništva koncem travnja, odvažne šarene haljine s potpisom dizajnerice Aleksandre Dojčinović koju je predsjednica nosila na otvorenju 53. Münchenske sigurnosne konferencije u veljači 2017. godine ili pak Lei Lou cvjetne haljine koju je nosila koncem travnja 2016. godine.

  • +14
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Spomenuti stajlinzi dokaz su da odvažni komadi odjeće itekako mogu biti stilski dobro usklađeni. Potrebno je samo malo modnog znanja i stila, što vjerujemo da predsjednica, baš kao i njezin tim suradnika, zasigurno posjeduje.