NEVEN CIGANOVIĆ

I Sevka ima tvrdokorne nakupine narančine kore

15.12.2009 u 11:29

Bionic
Reading

Nacionalna dalekosežnica prva se bacila na grandiozno snimanje novogodišnjeg programa u kojem su sudjelovale sve naše velike i nešto manje celebrity zvijezde. Slike sa snimanja već su dospjele u javnost, a na njima je izvirio poveći broj nestašnih cica, pokoje međunožje i strašni celulit

Prvo je sramežljivo provirila bradavica tek nedavno ostavljenog oličenja pedofilskog sna, lakonotne pjevačice Lane Jurčević. Nakon Lane, mediji su otkrili novi skandal. I to ni više ni manje nego u međunožju Maje Šuput. Ipak, najveće razočarenje za cijelu naciju je nastalo kad se pojavila fotografija koja nam je ponovno otkrila da i nacionalna heroina Severina na svojim nekoć seksi bedrima ima tvrdokorne nakupine narančine kore, tj. celulita. Tek toliko da se zavara trag i pogled javnosti skrene sa Sevkinog celulita, plasirana je uznemirujuća fotografija ugodno popunjene Antonije Šole. Naglasak je bio na šlaufićima koji su se nakupili oko njenog nekoć besprijekornog strukića, dok joj je dekolte podosta nabubrio pa je djelovao poput dizanog tijesta za buhtle.

I na kraju tjedna, ponovo iz nacionalne dalekosežnice, kao šećer na kraju, stigle su nam fotke ispalih bradavica tek propupale mlade, ali seksi pjevačice Franke Batelić, za koju se može reći da je već sad, od 'malih' nogu, naučila kako se treba nametnuti medijima. Čime? Saznat ćete ako pročitate novi post našeg blogera Plastika Fantastika.