ONI VAS TREBAJU

I Severina je odlučila pomoći, pomozite i vi

26.11.2013 u 13:43

Bionic
Reading

Tisuću i 400 djece naše zemlje očekuje vaš poziv, mnogima od njih - poziv života! Jedna od najpoznatijih humanitarnih udruga – RTL pomaže djeci i ove je godine organizirala kampanju 'Budi mi prijatelj'. Već jedan poziv na 060 90 07 (cijena poziva 6,25 kn s PDV-om) mijena mnogo, a Severina, Oliver, Filip Juričić, Ksenija Pajić, Enis Bešlagić i Antonija Blaće znaju što!

Udruga RTL pomaže djeci, koja djeluje od 2007., do sada je realizirala 155 projekata s preko 133.000 djece direktnih korisnika te zajedničkim snagama dobrih ljudi naše zemlje, ali i tvrtki partnera uložila 10 milijuna kuna.

Ove godine sakupljaju se sredstva za realizaciju 15 projekata u vrijednosti od 1,3 milijuna kuna čija će realizacija pomoći boljem i kvalitetnijem životu čak 1.400 djece.

Severina, Oliver, Filip Juričić, Ksenija Pajić, Enis Bešlagić i Antonija Blaće bez razmišljanja su se priključili ovogodišnjoj kampanji 'Budi mi prijatelj'. Tako je Severina posjetila Onkološki odjel dječje bolnice u Klaićevoj, kojem je potreban neurofeedback uređaj za terapiju djece oboljele od malignih bolesti.

Antonija Blaće


Filip Juričić i Ksenija Pajić postali su kumovi projekta Udruge Kolibrići za vitalno ugroženu djecu kojoj respiratori život znače, Oliver je kum projekta kninske Udruge Sveti Bartolomej koja je započela gradnju nove zgrade za poludnevni boravak djece s teškoćama u razvoju, no zbog nedostatka sredstava ne može je završiti. Antonija Blaće, pak, kuma je projekta u koji je uključeno čak 200 djece. Njima trebaju instrumenti kako bi nastavili sa svojim briljantnim nastupima.

Svi su učenici Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Vukovaru i članovi glazbenog odjela. Kod njih glazba spaja, a ne razdvaja. A jedna od najomiljenijih javnih osoba u Hrvatskoj, Enis Bešlagić otišao je u Ludbreg kako bi dao potporu Udruzi Ludbreško sunce koja okuplja invalide i djecu s teškoćama u razvoju kako bi ih se pripremilo za školovanje za pomoćna zanimanja. Djeca se bave uzgojem voća i povrća te im treba plastenik.

Kulminacija kampanje je emisija 'Budi mi prijatelj' koja će biti prikazana 7. prosinca s početkom u 20 sati.

Jednim pozivom na 060 90 07 ( 6,25 kuna s PDV-om) činimo razliku.