nepogreši spoj

I ona reciklira: Švedska princeza Victoria ima savršen pleteni komplet, ali ipak nije odoljela jednom detalju s francuskim potpisom

17.11.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Švedska prijestolonasljednica, princeza Victoria formulirala je savršen, casual stajling izgled uzdignut do 'kraljevskog' stila s gležnjačama na petu koje jednako dobro pristaju kako za formalna događanja tako i za ležernije izlaske

Princeza Victoria i njen suprug Daniel Westling uskladili su stajlinge i pokazali da je siva nepogrešiv izbor kada su u pitanju formalne i poslovne modne kombinacije. Princeza i njezin suprug u sklopu svojih kraljevskih obveza obišli su Energetsku agenciju u Ekilstuni i pokazali stajlinge u istom tonu, formulirajući savršeni modni sklad.

Tom prilikom princeza Victoria reciklirala je svoj sjajan zimski stajling koji smo već imali prilike vidjeti prije godinu dana tijekom posjeta Torinu, no za ovu priliku švedska princeza je kombinaciju malo obnovila promijenivši obuću i dodatke. Ako se uzme u obzir udobnost i velika popularnost pletenih kompleta ove sezone, njezina modna reciklaža ni nije posve neočekivano.

Redom je birala odjeću i komade uglavnom švedskog modnog potpisa, a u prvom planu je bila jednostavna no vrlo efektna pletena kombinacija midi plisirane suknje, bluze V-izreza s kragnom te šala koji je doista moguće nositi na bezbroj načina. Dizajn modnih komad, nosivih samostalno ili ovako spojene u upečatljivu kombinaciju potpisuje Soft Goat, švedski brend poznat po kvalitetnoj odjeći i dodacima izrađenim od 100-postotnog kašmira.

  • +6
Princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: FREDRIK SANDBERG / AFP / Profimedia

Toplu i udobnu, a prije svega trendi kombinaciju princeza Victoria upotpunila je efektnim afKlingberg kožnim gležnjačama na petu, Edblad naušnicama te Skultuna ogrlicom. Jedina iznimka je bila siva torbica Carre. Naime, princeza je pri izboru torbe ipak pala na francuski chic te odabrala dizajn vječnog Saint Laurenta.

  • +18
Pleteni kompleti Izvor: Promo fotografije / Autor: promo