JELENA ROZGA:

'I danas čujem: Rozga bez mozga'

13.12.2013 u 13:56

  • +26

Poznati na otvorenju novog modnog dućana

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

U crnom od glave do pete i s crvenim ružem, pjevačica Jelena Rozga izgledala je neodoljivo na otvorenju jednog zagrebačkog dućana luksuznih marki

A kako i ne bi bila sretna i neodoljiva kada ju je magazin Hello ove godine proglasio najvećom zvijezdom iz regije, a u Makedoniji je pak proglašena najslušanijim izvođačem.

'Nagrade mi znače jako puno zato što su to nagrade publike. Publika je ponovno izabrala, na svu sreću mene, i jako sam sretna', otkrila nam je pjevačica.

Kako bi sve na sceni izgledalo besprijekorno, za to se brine njezin tim, a kaže da se igraju haljinama. No privatno nosi nešto ipak drugačije.

'Privatno se u posljednje vrijeme najbolje osjećam u kaubojkama i bajkericama. Volim obući nešto jako kratko, a u tome ste me najčešće navikli i viđati, ma volim sve, ali najviše volim kad nisam previše našminkana', rekla je pjevačica, dodajući da se ipak najviše seksi osjeća kada stavi crveni ruž.

'Dobro se osjećam, izgledam svježe i mislim da uz moj ten jako dobro izgleda crveni ruž', rekla je Jelena.


Zanimalo nas je je li se susretala s predrasudama i kako se nosi sa zločestim komentarima.

'Dobar komentar nikada mi ne ide na živce, ali i kada me pokude, ne smeta. Trudimo se svaki put biti drugačiji, svježi', rekla je pjevačica.

No priznaje da je znala čuti svašta, pa i sad.

'Rozga bez mozga. I danas to čujem i već mi je dosadno. Hajde, smislite neku dobru foru', kroz smijeh je rekla simpatična pjevačica.

Odavno se prestala brinuti oko nekih nepotrebnih stvari. Pogotovo kada je moda u pitanju.

'Privatno volim nositi sve: vruće hlačice... Imam toliko slatke krive noge i uopće se ne opterećujem time. Ranije jesam, međutim ne i zadnjih godina', rekla je samouvjereno i kroz smijeh simpatična pjevačica.