AFRODITA

Hydra Patch - znanost hidratacije

tportal

Izvor: Afrodita / Autor: Promo

Onečišćenje zraka može oštetiti kožu jednako kao sunčeve zrake. Najviše pogađa isušenu kožu kojoj nedostaje vlage jer je njezina barijera ranjiva i oštećena

Nova linija Hydra Patch Kozmetike Afrodita ekskluzivno rješava problem dehidracije kože s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača. Ova inovacija nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster. Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje, odnosno sprječava, gubitak vode zbog hlapljenja.

Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O, samo nekoliko minuta nakon nanošenja, nudi trenutačnu hidrataciju, koja se produljuje i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja. Uz trostruku snagu hidratacije, linija Hydra Patch, oduševljava i s aktivnim Anti-Pollution djelovanjem sljedećim mehanizmima: čuva vitalnost stanica kože, aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima i ojačava zaštitnu funkciju kože.

Hydra Patch objedinjuje kreme za njegu različitih tipova kože nakon otprilike 20. godine života, a posebno se ističe  Hydraboost serum, koji predstavlja prvu pomoć za umornu i dehidriranu kožu i izvrsna je podloga za make-up i za sve njegujuće kreme.

Više na: www.kozmetika-afrodita.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!