SJEĆANJE NA BUDUĆNOST

Hrvatske zvijezde - 10 godina kasnije

24.06.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Tim proroka tportala u suradnji s tarot timom i Udrugom vračara pogledao je u kristalnu kuglu da bi provjerio što će biti s našim zvijezdama za 10 godina. Rezultati su pred vama…

Ante Gotovac nakon regionalnog uspjeha showa 'Gotovčevi' 2015. pokreće Simona TV, gdje kao direktor programa svoju dosadašnju karijeru nastavlja Siniša Svilan. Zahvaljujući pažljivo odabranom programu, Simona TV postaje najgledanija televizija u regiji, s perjanicama poput emisija 'Gatam ti, gataj mi', 'Večer sa Simonom', 'Večer bez Simone', 'Sa Simonom u krevetu' itd. Ante automatski postaje predsjednik Udruge zvijezda reality programa, najavljujući skoro pokretanje reality showa 'To je moja TV'.

Severina je 2010. nakon rođenja prve kćeri otkrila čari majčinstva te 2019. živi s mužem Slavkom i njihovih devetero djece u Rijeci. Priželjkuje da joj Hanča Mašić bude kuma desetom djetetu te joj obećava da će se, ako bude kći, zvati Hanča. Slavko se ubija od posla u njihovom riječkom lokalu Zdravo Marija ne bi li prehranio nemalu obitelj, pokušavajući istovremeno objasniti Severini da bi se mogla ipak posvetiti više pjevanju, a manje djeci. Priča se o razvodu.

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja nakon prestanka rada grupe Let3 pokreću novi glazbeni projekt, stvarajući novi glazbeni žanr world trash music, te postižu nevjerojatan uspjeh na svjetskoj sceni zahvaljujući albumu 'Drek je shit', s njihovim specifičnim obradama najvećih hitova hrvatske estrade prepjevanim na engleski. Mišo Kovač, Elio Pisak, Kićo Slabinac, Dalibor Brun i mnogi drugi, čije su pjesme obradili, postaju interes svjetske javnosti. Još uvijek nisu pustili prave brkove.

Dolores Lambaša, pjevačica nekad poznata kao glumica, svojim drugim albumom 'Too old to rock'n'roll, too young to die', odnosno u hrvatskom prepjevu 'Star si za mene, ali nisi još za odbacit', posvećenom njezinom voljenom Frani, postiže nevjerojatan uspjeh te, osim po umirovljeničkim domovima, nastupa na nizu dobrotvornih priredbi širom Hrvatske. Mnogi ne mogu prežaliti njezinu nezaboravnu ulogu 2015. sestre Doli u petoj sezoni TV novele 'Ratkajevi: nova generacija – Hrvati u svemiru', nakon koje se zaklela da više nikada neće glumiti jer je to bio njezin vrhunac.

Thompson nakon turneje po stadionima svih hrvatskih županija (na kojoj je svim posjetiteljima dijelio svoj novi album 'Hrvatska je veća od Europe' i pristupnicu u njegovu stranku) najavljuje kandidaturu za predsjednika Hrvatske pod sloganom 'Jesam li vam rekao!' nakon što je 2018. EU proglasila konačan raspad. Na prvom obraćanju javnosti predstavio je svog zamjenika Milana Bandića, premijera Miroslava Škoru, ministra kulture Matu Bulića i kardinala Zlatka Sudca. Spomenuti album prodan je u četiri milijuna primjeraka.

Edo Maajka najčešći je gost izbora za Miss Hrvatske, BiH, regije i dijaspore, gdje izvodi svoje stare hitove. Poznati ugostitelj, neriješenog pitanja državljanstva, još je uvijek na glasu kao bivša velika rap zvijezda, koja još od 2008. najavljuje novi album čije snimanje je završeno točno deset godina kasnije. Proriču mu veliku međunarodnu karijeru i povratak na vrhove top ljestvica, zahvaljujući albumu 'United States of Balkan' najavljenom za drugu polovicu 2019. godine.

Indira Vladić Mujkić postaje najveća estradna zvijezda u Rusiji i velika dance atrakcija u Europi nakon albuma dueta na kojima izvodi hitove s Beyonce, Shakirom, Sekom, Pink, Barbarom Tucker, Danijelom i Hankom. Istovremeno, na tržište izbacuje DVD 'Vježbaj, pjevaj, skači, viči (na hitove Colonie)', kojim promovira novu vrstu fitnessa i reklamira lanac svojih fitness centara diljem Europe.

Josipa Lisac izgleda bolje nego ikada, a nove trenutke slave doživljava zahvaljujući suradnji s riječkom punk grupom Diskurz, na čijem petom albumu gostuje pjevajući obradu Sex Pistolsa 'God Save the Queen'. Ubrzo postaje punk diva, što izaziva velik interes medija iz cijelog svijeta, koji tako otkriva njezin talent, dok joj Vivienne Westwood nudi svoje usluge najavljujući Josipu kao novu najveću euopsku zvijezdu. 2020. počinje svjetska karijera Josipe Lisac koja mijenja ime u Josi Lee.

Maja Šuput postala je zaštitno lice Nove TV zahvaljujući TV showu za djecu 'Ne diraj to!' koji vodi, uređuje, producira i u njemu pleše i pjeva. Nakon 10 godina showa i milijuna pisama napaljenih tinejdžera koji je žele upoznati i dodirnuti, Maja je 2019. odlučila zamrznuti karijeru TV voditeljice i pjevačice ne bi li se posvetila svom suprugu plastičnom kirurgu.

Lana Jurčević je nakon hrvatske izvedbe mjuzikla 'Mačke' doživjela fantastičan uspjeh u cijeloj regiji, najavljujući internacionalnu karijeru duetom s Erosom Ramazzottijem, na čijoj je turneji gostovala i s kojim se spetljala, unatoč braku s poznatim hrvatskim nogometašem Zitom Santosom, čija je pak karijera počela propadati nakon afere sa švercom kokaina iz Brazila u BiH.