TKO BI JOJ ODOLIO

Hrvatska ljepotica ponosno istaknula raskošne obline

09.11.2016 u 19:08

Bionic
Reading

Među uzvanicima koji su došli na premijeru novog filma 'Čudesan svijet Bele Brown' prva hrvatska plus size ljepotica Lucija Lugomer istaknula se casual i trendi stajlingom

Svojim otvorenim stavovima o ljepoti ženskog tijela u svakoj veličini Lucija Lugomer postala je poput hrvatske Ashley Graham, najpoznatije plus size manekenke koja istim razmišljanjima inspirira žene diljem svijeta.

A baš poput Ashley Graham, mlada Lucija Lugomer obožava istaknuti svoje obline, na koje je toliko ponosna. U kino je povela najbolju prijateljicu, a jesenski trendi stajling zaokružila je trapericama.

Uske traperice naglasile su tijelo plus size manekenke, a outfit je zaokružila idealnim jesenskim komadima. Gležnjače u camel boji, bijela bluza i lagana vesta skladni su i ugodni za večernji izlazak usred tjedna. Lucija često nosi trendi krpice, a omiljenim kombinacijama rado se pohvali i na društvenim mrežama.


Njezina karijera kao prve hrvatske plus size manekenke živnula je nakon što su o njoj pisali u talijanskom izdanju modne biblije Voguea, nakon čega je uspjela potpisati ugovor s jednom inozemnom agencijom. I u toj je agenciji jedina djevojka iz Hrvatske, a osim što je manekenka, 22-godišnja Lucija bavi se slikanjem, crtanjem, fotografijom, plesom i sviranjem