REA MATAS

Hrvatska Angelina pada na originalnost

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Manekenka objašnjava da više sliči na holivudsku divu duhom nego izgledom te da se ne pali na manekene, nogometaše, poduzetnike ni kriminalce

Hrvatska manekenka Rea Matas polaskana je titulom da je hrvatska Angelina Jolie i imponiraju joj usporedbe s najljepšom ženom na svijetu, donosi 24express.

'Mislim da sam joj više slična duhom nego fizičkim izgledom. Divim joj se jer je postigla balans, ona je i ljepotica, i buntovnica, i majka, i socijalno osjetljiva žena', komentirala je Rea usporedbu sa 35-godišnjom holivudskom divom. 24-godišnjakinja kaže za sebe da je sasvim normalna djevojka koja ne umišlja da je dio jet-seta. Manekenstvom se počela baviti zbog džeparca, a iako je imala ponude za angažmane u inozemstvu, nisu je zanimale.

'Bila sam buntovna tinejdžerica, zanimali su me dečki iz viših razreda, izlasci, partyji i koncerti. Brijala sam glavu i imala piercing u obrvi. Ludovala sam za Axlom Roseom pa mi se inozemna karijera nije uklapala u imidž.' Kaže da se noseći revije često susretala sa zavidnim i zlonamjernim djevojkama. Komentirali su da je povećala usne, grudi te da je umišljena. Ipak, tvrdi, nikome nije ništa uzela za zlo. Na početku karijere bila je stidljiva, no ubrzo je počela prihvaćati seksualnost.

'Seks je lijepa i prirodna stvar, ali se time ne treba razbacivati', objašnjava te dodaje da bi muškarac koji će je osvojiti trebao biti originalan.

Ne pale je manekeni, nogometaši, poduzetnici ni kriminalci, kaže manekenka koja trenutačno nije u vezi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi