MARINA MEDVED-PULIĆ:

'Hrana u New Yorku nema premca'

10.11.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Drugi posjet svjetskoj metropoli New Yorku voditeljica Marina Medved-Pulić pamtit će po žuljevima i - odličnoj hrani

Drugi posjet svjetskoj metropoli u koju se planirala preseliti prije nego što je upoznala supruga Tomislava, HTV-ova voditeljica i urednica Marina Medved-Pulić pamtit će po pješačenju i po 12 sati dnevno. 'Dobila sam krvave žuljeve i temperaturu, a muž još leži kod kuće zbog napuknute natkoljenice, ali isplatilo se', kaže Marina.

Tijekom desetodnevnog boravka u New Yorku odsjeli su na East Riveru, između 1. i 2. avenije, no svakodnevno su hodočastili u razne dijelove grada u koje je voditeljicu prije svega vodilo – nepce.

'Hrana mi je važna. Božanstvena svinjska rebarca jeli smo u restoranu Dino Barbecue u Harlemu, u Habani u Sohou kao tasmanijska neman tamanila sam kuhani kukuruz umočen u sir, majonezu, čili i limetu, a u restoranu Buddakan kušala sam prefine azijske specijalitete', priča voditeljica.

Stigla je i obnoviti garderobu, i to za malo novca.

U outlet trgovini nakupovala je majice s potpisom Calvina Kleina po 10 i 15 dolara, a toliko je platila i traperice Donne Karan. Iako iscrpljena od hodanja, sa suprugom se nekoliko večeri zabavljala u čuvenim njujorškim klubovima. Ondje su sreli Stinga, Courtney Love, ali nijedna zvijezda nije ih oduševila kao atmosfera na utakmici lanjskih prvaka New York Giantsa. Odlazak na sportski spektakl bio je Marinin dar Tomislavu za 40. rođendan.

'Moj je muž talijanofil pa smo na njegov rođendan otišli i u četvrt Mala Italija gdje se osjećate kao da ste u filmu 'Kum'', oduševljeno je dodala voditeljica.

Nekoć je planirala u Velikoj jabuci upisati magisterij iz novinarstva i već je počela raditi na tome, ali dogodila joj se ljubav pa će moguće preseljenje pričekati.